Rap spopad
21. 5. 2008
Euroglobe
Rap spopad
èas 21.5.2008
ura 21.00
kraj Ljubljana
natanèno Menza pri Koritu, Metelkova Mesto


Med 16. in 24. majem bo v Ljubljani vrsta kulturno-politiènih dogodkov, na katerih lahko sodelujete tudi vi! Kulturno-politièni dogodki bodo predstavljali evropsko kulturo ter spodbujali k razpravi o pereèih temah, ki pestijo Evropsko unijo. Pod enotnim imenom EuroGlobe si bo moè brezplaèno ogledati gledališke igre, sodelovati v pesniškem slamu ali rap spopadu in se udeležiti razprav ter delavnic, povezanih z Evropsko unijo. Prijave za dogodke že potekajo, vsi zainteresirani se lahko prijavijo prek spletne stani www.euroglobe.info. Rok za oddajo prijav je 6. maj 2008.

Rap spopadi in tekmovanja so naèin izražanja ter razpravljanja o stanju družbe, v kateri živimo. Z improviziranjem besedila, bitov in pesmi raperji brez dlake na jeziku razmišljajo o svetu ter družbi. EuroGlobe želi èutiti ta utrip Evrope s pomoèjo evropskega rap spopada. Išèejo se mladi, nadarjeni rap glasbeniki, ki želijo napolniti areno EuroGlobe s svojo glasbo. 

Program in opis dogodkov, ki bodo potekali v okviru projekta EuroGlobe, si lahko ogledate na spletni strani www.euroglobe.info , prek katere se lahko tudi prijavite za sodelovanje na doloèenih dogodkih.

 

organizator Center Evropa
Dalmatinova 4
1000 Ljubljana
01 / 438 - 2365
info@center-evropa.si
http://www.center-evropa.si
Kateri vir uporabljate za spremljenje novic?
televizija
internet
radio
èasopisje

kaj mi nari/i> dobiti darilo ..nasmeh na obraz?

.